Magyar fejlesztésű szépségkávét dobtak piacra

Kollagénnel szépülhet a bőrünk egy presszókávé áráért

Európában elsőként vált elérhetővé az a száz százalékosan magyar fejlesztésű újdonság, amit minden, a külsejére igényes nő imádni fog – főleg, ha kávé nélkül el sem tudná képzelni a mindennapokat. Ez a kávé ugyanis igazi bőrszépítő hatóanyag-koktél: fiatalít, akárcsak a kozmetikai kezelések. Ráadásul az ébresztő italunk ízéről sem kell lemondanunk!

Ki az, aki kávé nélkül is frissen pattan ki az ágyból? Erre a kérdésre nem sokan tennék fel a kezüket. De mi lenne, ha a kávé káros szenvedély helyett szépségterápiává válna, amivel a bőrünket és az alakunkat is karbantarthatjuk?

Nos, egy magyar gyártó nemrégiben Európában elsőként állt elő a valódi szépségkávéval. A CollAging Coffe Blend a fenti extrákkal felturbózva érkezett: fő összetevője az egészséges zöldkávé kivonat, ami elősegíti a hatékony fogyókúrát. Ezen felül tartalmaz kollagént és hialuronsavat, így az élénkítő hatása mellett még a ráncaidat is elsimítja! Ez az első olyan kollagénes, hialuronsavas kávékeverék, ami száz százalékban magyar fejlesztés – hívja fel rá a figyelmünket a kávét megalkotó Collagen Cocktail Kft.

De mennyiben más a zöld kávé, mint a hagyományos? Ez a kávétípus nem esik át pörkölésen, így háromszor annyi antioxidánst tartalmaz, mint fekete társa. Mint tudjuk, az antioxidánsok hatékonyan szállnak szembe a szervezetben található gyulladásokkal, eközben őrködnek a sejtjeink egészsége fölött is.

A zöld kávé bőségesen tartalmaz klorogénsavat, ami közismerten a fogyókúrázók legjobb barátja: szabályozza a zsíranyagcserét, az inzulin- és a glükózszintet, serkenti a vérkeringést. És ha mindez nem lenne elég, az anyagcserénket is felpörgeti, így szinte észrevétlenül olvadnak le a kilók a fogyasztásával.

Egy kávé, ami belülről hidratál

Sokat hallottuk kedvenc reggeli italunkról, hogy kivonja a nedvességet a bőrből, ezáltal öregítve azt. Ám a szépségkávéval most ezt a káros hatást is sikerült kiküszöbölni!

A CollAging Coffee Blend ugyanis ezzel ellentétes hatást vált ki a szervezetben: olyan anyagokkal van megpakolva, amelyek az üde, fiatalos bőr legfőbb alkotóelemei. A kávéban található kollagén azért felelős, hogy visszaadja a bőröd természetes rugalmasságát, miközben erősíti a kötőszöveteket is.

De nem csak a kollagént csempészték a kávéba a készítők: tartalmaz hialuronsavat is, ami a szépségiparból már jól ismert fogalom. Ez a gyakran alkalmazott, természetes anyag a bőrünk feszességét biztosítja. Rengeteg vizet köt meg, ezért a puha, selymes és ránctalan arcbőr megkerülhetetlen összetevője. Így tehát ahelyett, hogy ártanál a bőrödnek, egy igazi szépségkoktéllal turbózhatod fel a megjelenését!

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ez a teljességgel magyar fejlesztésű instant kávé 100%-os Arabica kávét is tartalmaz, így a jótékony hatás mellett sem kell lemondanod a kedvenc italod ízéről. Napi egy kávéval számolva mindehhez olyan áron juthatsz hozzá, mint egy átlag presszókávé.