A Vogue bemutatja a #MBBDiaries kapszulakollekciót

Millie Bobby Brown kapszulakollekciója idén azokat a városokat szimbolizálja, amelyek nagy hatással voltak a színésznő életére, a Vogue pedig bekeretezte az úti célokat.

A kapszulakollekció nyolc modern eklektikus modellt mutat be, amelyek Millie kedvenc városainak lényegét ragadják meg. A szemüvegek a klasszikus színek mellett a szezon legstílusosabb árnyalataiban elérhetőek, legyen szó Marbella laza hangulatáról (sárga), London pörgős egyediségéről (kék), LA nagyvilági optimizmusáról (lila) vagy a pezsgő New York-i divatról (pink).

A New-York-i kevertmédia-művész, Quentin Jones által fotózott kampány a színfalak mögött készült bensőséges képekkel egészül ki, amelyeket Millie bátyja, Charlie örökített meg.

Ismét nagyon élveztem a közös munkát a Vogue kreatív csapatával” – emelte ki Brown. „Szerencsés vagyok, hogy életem során ellátogathattam számos gyönyörű városba. Szeretek utazni, folyamatosan inspirálnak az új kultúrák és trendek. És habár az elmúlt évben nem utazhattunk, remélem, hogy a kollekció mosolyt csal az emberek arcára, és elrepíti őket ezekre a fantasztikus helyszínekre.”

A kollekciót a karakteres formák és a mókás színvilág jellemzi. A modellek között találhatóak vidám, átlátszó pasztellszínűek, merész fekete és vintage teknősminta- árnyalatúak, egyedi szárvégek, acetát- és fémkeretek is. Bármerre is indulsz, bármilyen a hangulatod, mindig találsz egy megfelelő #MBBDiaries modellt.

 

VOGUE EYEWEAR MARBELLA

VO5392S

A Marbella-hangulat inspirálta merész és nőies keret a kiemelkedő személyiségeknek készült. Elérhető pasztellszínben, többek között Millie kedvenc átlátszó lila árnyalatában, feketében és sötét teknősmintával. A modellnek az egyedi Marbella szárvég és MBB X Vogue szárak kölcsönöznek exkluzív megjelenést.

 

 

VO5396

Az elegáns, laza és egyben vidám színek ellensúlyozzák az ellenállhatatlanul karakteres formát, az MBB X Vogue szár pedig egyedivé teszi a keretet. Színesítsd öltözéked átlátszó lilával, kékkel, fuksziával vagy zölddel, vagy légy merész az újragondolt klasszikusokkal.

 

VOGUE EYEWEAR NEW YORK

VO5394S

Eredeti forma, futurisztikus csavar és művészi, ívelt keret jellemzi ezt a 60-as éveket idéző modellt. A divatos retró stílus kedvelőinek a modell elérhető átlátszó barackszín, rózsaszín, kék és lila színekben, valamint ragyogó teknősmintával vagy kifinomult feketében. A szárakon megjelenik az MBB X Vogue kollekció védjegye és egy egyedi New York ihlette szárvég.

 

 

VO5397 

Az elegáns modell a keretbe zárt New York – a dinamikus város, ami sosem alszik. A modern retró stílus, az éles vonalvezetés, az ívelt keret és a ragyogó színválaszték minden tekintetet magára vonz, többek közt vintage teknősmintával vagy átlátszó pasztellszínekkel. A szárakon megjelenik az MBB X Vogue kollekció védjegye és az egyedi New York ihlette szárvég.

 

 

VOGUE EYEWEAR L.A.

 

VO4212S

Az újragondolt hollywoodi jetsetter stílust ez a finom, könnyen kombinálható pilótamodell testesíti meg lekerekített formájával és a klasszikus fémrészleteivel. Két méretben elérhető: túlméretezett és klasszikus változatban. A különleges MBB X Vogue logó és a Los Angeles szárvég elegáns összhatást kelt, míg a két polarizált lencse biztosítja az éleslátást.

 

VO4213

A pilótaforma mindig dinamikus és divatos hatást kelt. Az LA jetsetter ihlette stílus a finom, letisztult vonalvezetést helyezi előtérbe, ami minden hangulathoz tökéletes. Elérhető arany-, ezüst- vagy fekete színben egyedi Los Angeles szárvéggel és a MBB X Vogue logóval.

VOGUE EYEWEAR LONDON

 

VO5393S

Millie kedvenc városának egyedisége keretbe zárva. A finom, ütésálló, kerek acetátkeret boho chic stílussal és könnyed lazasággal ruházza fel Londont. Elérhető átlátszó pasztellszínekben, feketében vagy sötét teknősmintával. A modellek a színválasztéknak köszönhetően minden szezonban viselhetőek, az egyedi MBB X Vogue logó és a monogramozott szárvég pedig különlegesen vonzóvá teszik őket.

 

VO5395

Könnyed és laza – ez a hangsúlyos keret egy szempillantás alatt alakítja át a retró stílust modernné. A vékonyított acetátnak és az új, egyedi London monogrammal ellátott szárvégnek köszönhetően ez az MBB X Vogue stílus kiemelkedő darab az optikai keretek között. Tedd különlegessé megjelenésed a nőies, átlátszó pink-, lila vagy barackszínű keretekkel.

 

 

 

********************
A sajtóközleményhez tartozó képek az alábbi linken tölthetők le:

http://bit.ly/VogueMBBDiaries

 

********************

 

További információ és kapcsolat:

 

Petrányi Széll-Rita

PS:PRovocative

Telefon: (+36) 1 782 4246

Mobil: (+36) 30 347 6472

E-mail: luxottica@psprovocative.com

 

*********************************

 

A Vogue Eyewearről

https://www.vogue-eyewear.com

facebook.com/Vogue.Eyewear

twitter.com/VogueEyewear

Instagram.com/vogueeyewear

 

A Luxottica Csoportról

A Luxottica Csoport a prémium, luxus- és sportszemüvegek vezető vállalata, amely Észak-Amerikában, Ázsiában, Kínában, Dél-Afrikában, Latin-Amerikában és Európában több mint 7 ezer optikával és napszemüveg-kiskereskedelmi üzlettel rendelkezik. Az erős és kiegyensúlyozott cég saját márkái közé tartozik a világ leghíresebb napszemüvegmárkája, a Ray-Ban, az Oakley, a Vogue Eyewear, a Persol, az Oliver Peoples és az Alain Mikli. Ezenkívül szerződésben áll a Giorgio Armanival, a Bulgarival, a Burberryvel, a Chanellel, a Coach-csal, a Dolce & Gabbanával, a Ferrarival, a Ralph Laurennel, a Pradával, a Michael Korsszal, a Tiffany & Co.-val, a Valentinóval és a Versace-val. Globális szinten több mint 150 országban van jelen, és közel 9100 kiskereskedelmi üzletet is üzemeltet, többek között olyan vezető kiskereskedelmi láncokat, mint a LensCrafters, a Pearle Vision és az ILORI Észak-Amerikában, az OPSM és a Laubman & Pank Ázsiában, a LensCrafters Kínában, a GMO Latin-Amerikában és a Sunglass Hut világszerte. A termékek tervezése és gyártása az Olaszországban található hat üzemben, a Kínában található két saját tulajdonú üzemben, egy Brazíliában található üzemben és egy Amerikában található üzemben történik. Utóbbiban csak sportviselet gyártására vannak berendezkedve. A Luxottica Csoport megközelítőleg 82 000 munkatársat foglalkoztat, 2018-ban a nettó bevétele több mint 9 milliárd euró volt. További információ a www.luxottica.com weboldalon áll rendelkezésre.