Igazi Sztárok sportoltak együtt a Prémium Médiaválogatott ceglédi edzőtáborában

Ismert emberek edzettek és pihenték ki fáradalmaikat Cegléden a Hotel & More Group által üzemeltetett Hotel Aquarell****-ben. Fésűs Nelly, színésznő párjával, Vajtó Lajossal érkezett, Haddad Henrik’Ricky’, zenész; Katus Attila, fitneszedző, Szolnoki Péter, zenész; Cozombolis Péter, énekes, dalszövegíró; Tihanyi Tóth Csaba, színész; és közkedvelt labdarúgók: Keller József, Dzurják József és Szenes Sándor és a csapat támogatói Botka István és Boda Gábor is részt vett az eseményen.

A többnapos edzőtábor remek hangulatban telt. Klemm Balázs, a Hotel & More Group tulajdonosa személyesen fogadta a Prémium Médiaválogatottat. A sportolás mellett jutott idő a mindennapos fáradalmak kipihenésére és feltöltődésre is. A kikapcsolódás mellett a csapat tagjainak egy másik fontos feladata is volt. A szálloda szolgáltatásait kritikus szemmel kellett figyelniük ebben a pár napban. A „szálloda teszten” végül kiváló minősítést kapott a hotel a sztároktól, akik minden szolgáltatást kipróbálva jutottak erre a véleményre. Szerintük a ceglédi Hotel Aquarell**** remek hely minden korosztály számára, akik egy felejthetetlen élményre vágynak.

Szolnoki Péter számára mindig felüdülés az edzőtáborozás, a csoport unszolására ugyan csak egy zenei kíséret nélküli dal erejéig, de egy kis spontán éneklésre is rá lehetett venni:

– Amikor kikapcsolódom magánemberként, nem szeretek előtérben lenni, hanem inkább a háttérben meghúzódom és beszélgetek. Viszont egy idő után mindig eljön az a pont, amikor megkérnek, hogy énekeljek. Amíg noszogatnak, addig nem érzem jól magam, furcsa kettős érzés fog el olyankor, ugyanúgy zavarban vagyok, mint egy civil ember, de szerencsére túl tudok lépni rajta. Éneklés közben viszont már elmondhatatlanul jó érzés tör rám, amikor látom a többiek szemében a meghatottság érzését – mesélt a Bon-Bon zenekar egyik tagja.

– A sport nagy szerepet játszik az életemben, hetente háromszor edzem powerplate vibrációs gépen. A mozgással az a célom, hogy egészséges maradjak és jó állóképességem legyen a színpadi fellépésekre. Sokkal jobban érzem magam, amikor pezseg a vérem, és nagyon hiányzik, amikor nem mozgok eleget. Így van ez az énekhanggal is, hiszen az elmúlt évben alig használtam a hangomat. Ha kicsit éneklek mostanában, akkor hamar elfárad, ezért vissza kell szoktatnom, hiszen ugyanolyan izom a hangszál, mint az összes többi. Ha az ember leáll az énekléssel, olyan, mintha a sporttal állna le, ezért kell mindennap énekelnem egy kicsit. Ezeken az eseményeken együtt, csapatban sportolunk, ami nagyon jól feltölt.

Katus Attila a személyes jelenlétével és kisugárzásával inspirálja a résztvevőket az egészséges életmódra.

– Mindig nagy élmény részt venni a Médiaválogatott edzőtáborában, egyrészt a kikapcsolódás miatt, másrészt azért, mert együtt sportolunk, sokszor focizunk, ami nekem gyermekkori szenvedélyem. Csodás élmény, hogy az edzőtáborban olyan focistákkal sportolhatunk, akik nagyszerű teljesítményt nyújtottak ebben a sportágban. Az egyedi technikát bizony észre lehet venni a játék közben. Ezeken a programokon tapasztalatokat, élményeket osztunk meg egymással, a közismert emberek életébe nagyobb bepillantást nyerhetünk, jó érzés különleges élménybeszámolókat, történeteket hallani tőlük. Nem utolsó sorban szép helyeket látogatunk meg, ami még inkább hozzátesz az élményekhez. Munka és a kikapcsolódás közé sorolnám ezeket a találkozókat, és szívesen teszek eleget az ilyen típusú meghívásoknak. Időnként van bennem egy kis félelem is, mert egyszer focizás közben sérültem meg, eltört a bokám. Mivel nem űzöm ezt a sportot napi szinten, fennáll a sérülés lehetősége. Ennek ellenére nagy élmény a focizás, a társaság mindig kellemes, sokat nevetünk, jól érezzük magunkat, és barátokra lelünk egymásban – mondta a szakember, aki nem akarja a sportot mindenkire ráerőltetni, hanem a saját eredményeivel szeretné motiválni a körülötte lévőket.

– Nem vagyok tolakodó, hogy az egészséges életmódot bárkire is ráerőltessem, hanem inkább a saját példámon keresztül szeretnék hatni az emberekre. Igyekszem úgy tálalni ezt az életformát, hogy mindenkinek magától jöjjön meg a kedve hozzá. Amikor az egészséges életvitelről, testmozgásról és táplálkozásról van szó, akkor nyugodt szívvel megkereshetnek, örömmel segítek, remélve, hogy motiváló tudok lenni mások számára. Jó érzéssel tölt el, amikor kikérik a véleményemet ezekben a témákban. Az a jó ezekben a programokban, hogy beleláthatunk egy kicsit a másik szakmájába, tudunk egymástól tanulni, hiszen mindenkinek megvan az élményekben és tapasztalatokban gazdag élete. Mindig klasszul érzem magam, mert olyan emberekkel is találkozhatok, akikkel eddig még nem volt lehetőségem, ráadásul érdekes beszélgetéseknek lehetek a fültanúja, mindenkiből megismerhetünk egy kis új világot.

Videós összefoglaló: https://www.youtube.com/watch?v=X2u619oYVt8