Családi optika és szemészet egy helyen/ Leányfalu

Szemüvegkeretek gyerekeknek, nőnek és férfiaknak

Ha fontos Önnek az elegancia, ugyanakkor szeretné ha, a hosszú távú viselés ne irritálja a bőrét, akkor a Rodenstock szemüvegkeretek jelentik az ideális választást. A könnyű és anti-allergén anyagokból készült szemüvegek csinosak és a mindennapos használatra alkalmasak. A Rodenstock szemüvegkeretek fényes és átlátszó oldalsó részei a rendkívül rugalmas és kitűnő tulajdonságú Trogamid-ból készülnek, amelynek viselését nagyon könnyű megszokni.

A Rodenstock elegáns női és férfi szemüvegkereteket is gyárt. 16 új szemüvegmodellt mutatott be a nemzetközi piacon, és tervezéskor a speciális keret nélküli formákon túl 2011-ben az elegáns női szemüvegkeretekre koncentráltak.

A 2011-es női modellek kialakításakor a tervezők olyan szemüvegeket kívántak alkotni, melyeket Ön ékszerként viselhet, amely kiemeli az Ön személyiségét és nőiességét. A visszafogott díszítés és a lágy vonalak igazán különlegessé teszik a kollekciót.

A férfi szemüvegkeret kollekció funkcionális és esztétikus. A titánium alapanyagból készült szemüvegkeretek pedig kényelmesek és rendkívül strapabírók.

A Rodenstock Németország vezető szemüveglencse és szemüvegkeret gyártója. Az 1877-ben alapított cégnek ma már több 12 országban van gyára, és a világ 80 országában forgalmazza termékeit.

Hóruszoptika/Leányfalu

Móricz Zs. út 49/c

Phone : +36-26-580072

Email : info@horuszoptika.hu

web:www.horuszoptika.hu