Népszerű karácsonyi ajándék a szállodai utalvány

Közeleg a karácsony és igyekszünk olyan ajándékot választani a szeretteinknek, ami kifejezi szeretetünket és biztosan örömet is szerez. Ez azonban mégsem olyan könnyű feladat, mint elsőre hangzik, előfordul, hogy bizony mellétrafálunk. Klemm Balázst, a magyarországi és székelyföldi szállodákat üzemeltető cégcsoport, a Hotel & More Group vezérigazgatóját kérdeztük arról, hogy tapasztalatai szerint mennyire népszerű karácsonyi ajándékötlet idén a szállodai utalvány.

“Úgy gondolom, hogy a mai kihívásokkal teli, rohanó világunkban a legnagyobb ajándékok azok a meghitt, vidám pillanatok, melyeket szeretteinkkel tölthetünk és azok a csodaszép élmények, melyek táplálják a lelkünket. Láthatóan vendégeink is hozzám hasonlóan vélekedhetnek, mert idén sokkal szívesebben vásárolnak ajándékutalványt, mint a korábbi években, hogy pihenést, felfrissülést és közös élményeket ajándékozzanak a párjuknak vagy a családjuknak. Persze, sokszor hallom azt a kérdést is, hogy mivel lepjem meg azt az embert, akinek mindene megvan vagy mivel jutalmazzam a kollégáim, ügyfeleim hűségét? Erre én mindig azt mondom, hogy mivel mással, mint élménnyel, például az utazás és a wellness élményével” – mondta Klemm Balázs.

A Hotel & More Group vezérigazgatója hozzátette: az ő cégük is kínál szállodai ajándékotalványokat, amelyek gyorsan, egyszerűen, csupán pár kattintással online megrendelhetőek, még akár utolsó pillanatban, akár szenteste napján is. E-mailben könnyen tovább is küldhetőek, de kinyomtatva borítékolhatóan szép ajándékok lehetnek.

“Meghagyjuk vendégeinknek az ajándékozás szabadságát, hiszen címletes ajándékutalványaink a választott értékben bármelyik belföldi Hotel & More szállodában beválthatóak a megvásárlástól számított 1 éven belül. Előfordul, hogy nekem szegezik a kérdést, hogy a 20 belföldi szállodánkból melyikeket ajánlom leginkább, melyikbe vásároljanak ajándékutalványt a szeretteiknek. Ahogy gyerekeimet is egyformán szeretem, egyformán kedvelem a cégcsoportunk szállodáit is, nincs közöttük kis vagy nagykedvenc. Így inkább másképp közelítem meg ezt a kérdést és azt mondom, hogy az idősebb korosztály nagy kedvence a hévízi Hotel FIT vagy a harkányi Park Hotel, míg a párok szívesen döntenek a balatonfüredi Aura Hotel**** vagy Akadémia Hotel**** mellett, a családosok pedig leginkább a ceglédi Aquarell Hotel**** mellett teszik le a voksukat és folytathatnám tovább a felsorolást. Mindegyik szállodánk egyedi ajándékutalványokat is kínál weboldalán, de érdemes ellátogatni a www.hmhotels.hu-ra is, ahol valamennyi hotelünk ajánlata egy helyen megtalálható” – tette hozzá Klemm Balázs, a magyarországi és székelyföldi szállodákat üzemeltető cégcsoport, a Hotel & More Group vezérigazgatója.