You’re On, az ünnepek alatt is

A tél közepén a Ray-Ban a ragyogó fényekre helyezi a hangsúlyt, és a forró Kaliforniába repít el bennünket a kollekcióba visszatérő ikonikus Burbank modellel.

 

A márka rövidfilmjei arra ösztönöznek, hogy az idei ünnepek alatt bárhol is légy, mindig maradj önmagad. A téli szezon eredetiségét a Burbank modell testesíti meg. A merész, spontán és ikonikus darab vonzó kortárs vonalvezetésével magabiztosságot sugall, és bármikor készen áll, hogy minden tekintet rászegeződjön.

 

Az új You’re On kampány a nosztalgikus, retró hangulatot egy új dimenzióban mutatja be, amelynek célja, hogy közelebb kerüljünk közösségünkhöz. A You’re On életérzést megélők új szemlélettel tekintenek a világra az utánozhatatlan Ray-Ban lencséken keresztül.

 

A Ray-Ban a téli kollekcióban is elhozza a különleges designt és árnyalatokat. Az Evolve és Polar lencsék a napszemüvegeken találhatóak meg, a méretre szabott lencsék pedig a Ray-Ban stílusú optikai kereteken. Megjelennek az ikonikus fémkeretek is, amelyekkel a márka meghatározó modelljeinek visszatérését és fejlődését ünnepli. A szezon legdivatosabb vagy éppen leglazább szemüvegei mellett végül elérhető egy limitált prémium kapszulakollekció is, amelyben a modellek titániumból készültek.

 

Oszd meg az élményt – ajándékozd, viseld, keverd: #YoureOn.

 

 

A közlemény termékei:

RB 2283 Burbank

A szemüvegmárka 2021-et legendás megjelenéssel zárja: visszatért a Burbank modell. Az először 1965-ben alkotott szemüveg a szezon egyik legdivatosabb kiegészítője: utánozhatatlan stílus, merész acetátkeret, vintage elemek és ikonikus árnyalatok jellemzik. Az igazi Ray-Ban életérzés veled lehet karácsonykor is egy Burbank modell formájában, amely tökéletesen kiegészíti az öltözéked.

 

RX5383 Burbank optikai keret

Magabiztos, merész, és elegánsabb, mint valaha – a Burbank optikai keret formájában is visszatért. Az eredeti textúrákat a Ray-Ban elemek teszik hangsúlyossá, az ikonikus szögletes formának pedig a vintage elemek kölcsönöznek eredeti Ray-Ban külsőt. Akár egy nagyobb méretű, stílusos darabot, akár egy kisebbet választasz, ez az 1965-ös klasszikus garantálja a You’re On életérzést.

 

RB3548N Hexagonal

A Hexagonal mindig tud valami újat mutatni, miközben divatos is marad. A könnyed, laza kortárs ikon minden tekintetet magára vonz hatszögletű formájával, és kreatív, különleges keretet ad a városi megjelenésnek. A klasszikus fémkialakításoknak és ikonikus árnyalatú lencséknek köszönhetően bármire készen áll.

RX6465 Jack optikai keret

A vékony, felső részen szögletes és az alsó részen kerek keret továbbfejlesztette az eredeti ikon megjelenését, így a fémkialakítás a legdivatosabb megjelenést adhatja. A letisztult, de mégis különleges, nagyvárosi ikon, Jack, megújult színekkel és új személyiséggel tér vissza.