Ajándékozz tudást karácsonyra

Decemberben, az ünnepek közeledtével mindenkit elfog a vásárlási láz. Sokszor azonban bajban vagyunk az ajándékválasztásnál. Biztos van olyan rokon, ismerős, aki örül a húszadik illatgyertyának vagy karácsonyi zokninak is, de ha személyesebb, hasznosabb ajándékot keresel, adunk pár ötletet.

Egyre többen gondolják úgy, hogy az esetleg kevésbé hasznos tárgyi ajándékok helyett, inkább élményekkel vagy tudással lepnék meg a másikat. Ennek több előnye is van:

-Nem kerül egy újabb porfogó a lakásba.
-Kevesebb szemetet termel, hiszen nem egy újabb tárgyat adunk díszcsomagolásban.
-Személyesebb ajándék, ha tényleg olyat választunk, ami érdekli a másikat.
-Ha tudást ajándékozunk, az egy életre szól, amivel az ajándékozott előreléphet az életben.
-Végre nem egy sablonos, unalmas ajándékot adunk, amit bárhol be lehet szerezni.

A TanfolyamOKJ.hu felnőttképzéseket kínáló oldal összegyűjtött néhány ötletet, milyen online tanfolyamokat adhatunk akár karácsonyi ajándékba is.

A Fotózás alapjai

Egy kép többet mond ezer szónál. Nem véletlen az Instagram előretörése a közösségi médiában. Ráadásul már szinte mindenki zsebében ott lapul egy profi fényképező tudásával is felvértezett okostelefon. Éppen ezért egyre többek hobbijává vált a fotózás. Ha megajándékozni kívánt szeretted is megörökíti szinte minden percét, biztosan hasznos ajándék lesz számára a fotózás alapjait összefoglaló online kurzus.

Photoshop az alapoktól

Sokan szeretnék elsajátítani a világ legnépszerűbb képszerkesztőjének működését, akár csak azért, hogy képeikből kihozzák a maximumot, akár a kreativitásuk kiélése miatt. A Photoshop az alapoktól online kurzus humorosan, gyakorlatisan és lényegre törően vezet be a szoftver használatába.

Nyelvtanfolyamok

Szerettünk imád utazni, de a nyelvtudása még csiszolásra szorul? Egy online nyelvtanfolyammal segíthetünk, hogy még több élményhez jusson. Jelenleg angol, német, spanyol és orosz képzések közt választhatunk.

Produktivitás tréning

Mai rohanó világunkban az idő a legnagyobb ajándék. A Triplázd meg a produktivitásod! online tréning segítségével jelentősen csökkenthető a munkával és kötelező feladatokkal eltöltött órák száma, hogy több maradjon a hobbikra és a családra.

Önfejlesztés

Azoknak a szeretteinknek, akiket érdekel az önfejlesztés, self-coaching témaköre, szuper ajándék lehet a Hogyan hozd ki a legjobbat Önmagadból? online kurzus. A képzés végigvezet egy teljes értékű 9 hetes coaching folyamaton, mely pozitív változást tesz lehetővé egy boldogabb, és sikeresebb élet felét.

A tökéletes ajándék megválasztása persze azon múlik leginkább, mennyire ismerjük a másikat. Ha szerettünk szívesen tanul és fejleszti magát, egy jól megválasztott online tanfolyammal hatalmas örömet okozhatunk idén karácsonykor.