Simogatják a magyar vizslát a kriptopiacok befektetői! A kedvenc magyat Hungarian Vizsla Inu idei éve

Ötven nap alatt minden előzetesen várt rekordot megdöntött a Hungarian Vizsla Inu (HVI), az első olyan magyar kriptovaluta, ami egyszerre szolgál befektetési és jótékonysági célokat. A tíz trilliárd tokennel, azaz pénzegységgel rendelkező digitális pénz kezdettől fogva jó befektetésnek bizonyult, az a rövid fél év alatt több mint. 10.000.000 (tízmillió) százalékkal nőtt. A kezdeti 4 fős csapat mára már 10 főre duzzadt, és míg  június elején párszáz holder, azaz befektető látott fantáziát a projektben, év végére már több, mint 40.000 főt számlál a tulajdonosi kör nagysága.

„A vizsla világszerte az egyik legismertebb magyar vadászkutya. Az elegáns megjelenésű, könnyed mozgású ebet azért választottuk a kriptopénzünk névadójának, mert jól példázza azt az értéket, amit a digitális pénzek kínálnak azoknak befektetőknek, akiknek jó a szimatuk” – mondta Gülsen Péter, a Hungarian Vizsla Inu egyik alapítója a token forgalomba helyezése után.

A HVI iránt kezdettől fogva jelentős a nemzetközi érdeklődés. Eddig 50 országból vásároltak a kriptopénzből a holderek. A Telegram oldalon például már több mint 5 ezer fős angol nyelvű csoport alakult, Twitteren több, mint 28 ezer fő. Van miről beszélni, hiszen július 8-án a világ legnagyobb digitális pénzekkel foglalkozó plattformja, a Coinmarketcap.com is belistázta a Hungarian Vizsla Inut. A magyar kriptopénz forgalma ezt követően meg3x-szorozódott, a legnagyobb vétel értéke meghaladta az 50.000 dollárt. Időközben saját sört, zenei himnuszt, NFT piacteret, inkubációs programot és utófinanszírozási jótékonysági folyamatot is alkottak. Még októberben magyar rekordot már biztosan magáénak tudhatja a HVI csapata, hiszen ők adományozták a legnagyobb mennyiségű állateledelt egy nap alatt. Az egyben Guinness rekord hitelesítése is folyamatban van.

Természetesen a nemzetközi terjeszkedés közben a világ egyik vezető kriptotőzsdéje, a Hotbit is listázta a Hungarian Vizsla Inu-t, azaz immáron már ott is lehet kereskedni a valutájukkal. Ezt azóta további három tőzsdei listázás is követte (XT.COM, Indoex, Coinsbit) és várhatóak a még nagyobb és komolyabb tőzsdék is a következő negyedévben. Ezeknek a nemzetközi tőzsdéknek összesen több mint 5 millió felhasználója van, akik naponta átlagosan több milliárd dollár értékben kereskednek digitális fizetőeszközökkel.

A technológiai fejlesztés se maradhatott el, hiszen Szeptember végén indította útjára a csapat a saját NFT Piacát, ahol a kripto világban oly trendinek számító és több száz milliárd dolláros napi forgalmat bonyolító digitális képek szegmensében is meg akarják vetni magukat, ahol még bőven van hely az új ötleteknek. Az olyan ötleteknek, mint az NFT alapú adományozás és örökbefogadás, ami világszinten összekötheti és átláthatóbbá teheti a menhelyek, állatkertek, tropicariumok és vadasparkok, illetve az örökbefogadók kapcsolatát mintegy beemelve azt a 21. századba.

A vonat még csak nemrég hagyta el az állomást és még hosszú út áll előtte, óriási lehetőségekkel és hatalmas potenciállal.  A célunk az, hogy 2022-re elérjük az 100 ezer holdert” –tette hozzá Gülsen Péter, megjegyezve azt is: ha dinamikusan nő Hungarian Vizsla Inu értéke, az a magyar kutyás társadalomnak is jó hír. A coinok 10 százalékát ugyanis elkülönítik azért, hogy abból később állatmenhelyeknek tudjanak segíteni. Ezt mi sem bizonyítja jobban minthogy eddig már közel 30.000 kg élelmet adományoztak a 2021-es évben. Amennyiben a magyar digitális pénz értéke/marketcap-ja eléri az 500 millió dollárt az azt jelenti, hogy a magyarországi ebek sorsának a javítására 1 milliárd forint jut. Ekkora mértékű adományra korábban még soha nem volt példa.

Emellett az inkubációs programként támogatott Crypto Chip Token (BVC), amelynek célja, hogy a webshopok loyalitás- és kedvezményprogramjait egy új, fejlettebb digitális korba vezessék át a BVC Token felhasználásának segítségével pár hét alatt több mint 500 befektetőt és 11.000%-os növekedést tudhat a háta mögött.

A jótékonysági célokat is szolgáló kriptopénzzel természetesen fizetni is lehet. Eddig itt https://vizslainu.com/hu/elfogadohelyek/ válthatják be a HVI-t a befektetők. A tervek szerint 2022 végig több mint 100 helyen válik lehetővé a vásárlás a forint mellett a „vizslával”.