Először rossz eljegyzési gyűrűt kapott Tóth Vera

Az énekesnő is ott volt az Esküvőpalota megnyitóján

Bár Pauli Zoli szívből ajándékozta meg kedvesét szenteste egy jegygyűrűvel, az ajándék közel sem lett olyan tökéletes, mint azt szerette volna. Szerencsére van hova fordulniuk a csalódott szerelmeseknek, az Esküvőpalotában ugyanis mindenre van megoldás.

Nem számított rá az énekesnő, hogy négy év együttlét után lánykérés lesz karácsonykor, Pauli Zoltán étterem tulajdonos mégis egy kék gyémántköves eljegyzési gyűrűvel lepte Verát. A páros boldogsága határtalan volt, amikor az ajándékok kibontásánál.

”Nagyon aranyos volt! Ott volt a család és egyszer csak annyit mondott, miután kezembe nyomott egy nagy dobozt, amiben benne volt egy kis doboz és abban a gyűrűs doboz, hogy: “drágám, itt az ideje, hogy szintet lépjünk, mit mondasz?” – elevenítette fel a történteket Vera, aki azt is elmondta, hogy az első boldog pillanatok után volt egy kis zavar az űrben, mert nem passzolt az ujjára az ékszer.

– Bár tudta a gyűrű méretem, mégsem lett jó a karika, és a formája sem tökéletes… Természetesen az Esküvőpalota szakembereit bíztam meg azzal, hogy a kezemre alakítsák. Tudom, ha ők nyúlnak hozzá, akkor tökéletes lesz.

Vera egyébként nagyon szigorú a minőség tekintetében, ahogy a saját szakmai életében is törekszik a lehető legmagasabb színvonalra, úgy az élet más területein is szereti a kvalitást.

– Nem titok, hogy csak olyan céghez, projekthez adom a nevem, melyek magas minőséget képviselnek. Az sem baj, ha egyedi, ötletes és kreatív a márka. Az Esküvőpalota pedig minden ilyen kritériumnak megfelel. Ezt a vállalkozást úgy kell elképzelni, hogy bemegy az ember Budapest belvárosában egy elegáns üzletbe, ahol a tervezett esküvőjéhez mindent, de szó szerint mindent megkaphat. Az esküvői ruhától kezdve a jegygyűrűn át a dekoráción keresztül az örömanya és örömapa ruhájáig. Jobbat mondok, van férfi megőrző is – nem vicc –, sőt babaszoba is….

Tóth Vera menyasszonyként immár személyesen is érintett az esküvő témában, így biztosra vehetjük, hogy több alkalommal is tiszteletét teszi majd a szalonban.

A hétvégén Budapesten nyílt Esküvőpalota olyan, mint egy állandó esküvő kiállítás. A nyolcszáz négyzetméteres belvárosi üzletben, minden esküvői szolgáltatás megtalálható a karikagyűrűtől és menyasszonyi ruhától kezdve, az esküvőszervezésen és ceremóniamestereken át a catering és esküvői torta rendelésig.

„Tíz éve készítünk eljegyzési és karikagyűrűket, több ezer boldog igen kimondásában segítettünk. Ez idő alatt rengeteg párral beszélgettünk, megismertük problémáikat, az esküvőszervezés szép, de nem könnyű időszakát. Ezt szeretnénk könnyebbé, igazi élménnyé tenni úgy, hogy egy helyen elérhetővé teszünk mindent, ami az esküvő szervezéséhez csak kellhet, ezzel megtakarítva több hónapos fárasztó beszerzőkörutat. Csak olyan szolgáltatásokat és termékeket kínálunk, amiket magunk is igénybe vennénk” – mondta Blaner Attila az Esküvőpalota megálmodója.