Megérkezett a Ray-Ban új kollekciója

A Ray-Ban szemüvegmárka visszanyúl az időben, hogy az ikonikus modellek újragondolt formában térjenek vissza.

A márka úgy tervezi szemüvegeit, hogy azok mindig tükrözzék a különböző egyéniségeket, és közben mégis időtlen stílust képviseljenek. Ez alól 2022 sem kivétel: az új, színátmenetes chromance lencsetechnológia korszerűsíti az eredeti Ray-Ban-formákat, illetve számos polarizált lencse és klasszikus árnyalat is elérhető a kollekcióban.

A Ray-Ban legújabb kollekcióját a modern klasszikusok, a dombornyomott fémkeretek és az aranyrészletek teszik különlegessé, amelyek a New Aviator, New Caravan és New Round modelleken találhatóak meg. A lágy, vékony keretek és a minimalista tónusok a fémkeretek új generációjára jellemzőek, amit a Rob és David modellek alkotnak. A magas minőségű fémkeretek között két exkluzív, Japánban készült titániummodell is helyet kapott, amelyek finom antikhatással és polarizált kristálylencsékkel prémium megjelenést biztosítanak.

Visszatérnek a márka további népszerű modelljei is egy kis színnel és havana árnyalatú acetátkeretekkel, mint például az 50-es évek ikonja, az Orion, vagy a 60-as évek kedvence, a Hawkeye. Emellett a 80-as éveket idéző Cats pilot forma a spontán, szórakoztató kortárs stílust képviseli, ahol a finom, nejlonszálas részletek és az átlátszó tónusok teszik karakteressé a szemüvegeket.

A kollekció többről szól a stílusnál: a Ray-Ban úgy tervezte újra ikonikus modelljeit, hogy közben a kortárs trendekhez alkalmazkodik. A márka visszanyúl a gyökerekhez: a klasszikus formákat a legmodernebb lencsékkel ötvözi, hiszen pontosan ez az az innováció, ami a Ray-Bant a világ kedvenc szemüvegmárkájává tette.

Készen állsz a jövőre?

ÚJRAGONDOLT KLASSZIKUSOK – Az ikonikus stílus új megközelítése

RB3625 NEW AVIATOR

Az igazi ikonok nosztalgikusak, de közben a kortárs trendeket is követik. A finom, szögletesebb ívekkel és prémium dombornyomott mintával újragondolt New Aviator elhozza a klasszikus Ray-Ban életérzést. Hű marad a gyökerekhez és a lencséket helyezi a középpontba: elérhető egyszínű és színátmenetes kristálylencsékkel, a két új Chromance árnyalat pedig tükröződésgátló, valamint erősíti a színeket és a tisztánlátást. A modell három méretben és klasszikus árnyalatokban elérhető: fekete és rozéarany keretekkel, és Legend arany kiadásban.

RB3625V NEW AVIATOR OPTICAL

A New Aviator optikai keretet a látványos vonalvezetés és lágy kontúrok jellemzik. A dombornyomott fémkeret és a kettős hídkialakítás felfrissíti az eredeti pilótafazont, és a kortárs stílus kiemelkedő ikonjává teszi azt. Az optikai keret elérhető arany, rozéarany, ezüst- és fekete színekben, bővített méretskálával.

RB3636 NEW CARAVAN

Az 1957 óta népszerű Caravan újragondolt fazonként elérhető a Ray-Ban új kollekciójában. A New Caravan ötvözi az összetéveszthetetlen szögletes formát a dombornyomott kialakítással és a színátmenetes Chromance lencsetechnológiával. A klasszikus színek között megtalálható a rozé és a Legend arany, a fekete és az ezüst is. A modellt a bővített méretskála teszi még univerzálisabbá.

RB3636V NEW CARAVAN OPTICAL

A New Caravan optikai keret messze van az átlagostól, és bármilyen szögből vizsgálod, mindig eredeti lesz. A prémium dombornyomott fémkeret, a lágy szögletesség és a keret tetejét megkoronázó fémrúd optikai megoldásban is különlegessé teszi a modellt. Elérhető bővített méretezéssel, valamint arany-, rozéarany, ezüst- és fekete árnyalatokban is.

RB3637 NEW ROUND

Az új generációs Round visszatér, hogy egy új fejezetet nyisson a fémkeretek életében. A Ray-Ban ötvözi a finom, de karakteres gravírozást, a kristálylencséket és a Chromance lencsetechnológiát a klasszikus színárnyalatokkal. A modell elérhető rozé és Legend aranyban, valamint feketében és ezüstben. A bővített méretezésnek köszönhetően különböző stílusokkal is párosítható.

RB3637V NEW ROUND OPTICAL

A New Round Optical egy ikonikus modell, a Round újragondolt verziója. A finom, prémium fémkeretek és a jellegzetes acetát szárvégek az eredeti Ray-Ban megjelenést képviselik. A New Round elérhető fémes árnyalatokban és fekete színben, valamint három méretben, hogy bármilyen hétköznapi stílust különlegessé tegyen.

MINIMALISTA MODELLEK 2.0 – Új fémikonok

RB3772 ROB

A ROB napszemüveg egyszerre minimalista és stílusos, a Ray-Ban ikonok új generációját erősíti. A modellt a vékony fémszárak, a kerekség és a jellegzetes hídkialakítás teszi igazán különlegessé. Az új sötétkék, lila és zöld árnyalatú lencsék egy kis színt csempésznek az egyébként klasszikus keretválasztékba. Elérhető arany- és fekete verzióban is, valamint két különböző méretben.

A FÉMKERETEK FELEMELKEDÉSE – Prémium minimalizmus

RB8148

Az egyik legnépszerűbb, felfrissített klasszikus, a Hexagonal is visszatért a Ray-Ban ikonjai közé. A prémium, Japánban készült titániumkeret aprólékosan megmunkált, extra könnyed és lágy vonalvezetéssel teszi stílusossá viselőjét egy életen át. Klasszikus fém- és antik hatású árnyalatú keretekkel elérhető, eredeti, polarizált Ray-Ban kristálylencsékkel ötvözve.

RB8148V

Ebben az ultrakönnyű fémkeretben a minimalista kialakítás keveredik a stílussal, hiszen az elegáns megjelenés soha nem megy ki a divatból. A szolidan, de precízen megmunkált, Japánban készült titániumkeret könnyed, hipoallergén kiegészítő. A keret két méretben és klasszikus fémes árnyalatokban, valamint antik aranyszínben is elérhető, hiszen az igazi legendák sosem öregednek meg.

A JÖVŐ LÉNYEGE – Új generációs fémek

 RB3688

Az új generációs stílus átformálja a finom vonalvezetésű vintage keretet egy újdonsült klasszikussá, amelyet a Ray-Ban a legmodernebb lencsetechnológiával ötvöz. A polarizált Chromance lencsék és kristálylencsék mellett a modell klasszikus színekben elérhető: a fémes verziókon új, havana részletek is megtalálhatóak a szárakon.

RB3691

A Ray-Ban különösen nagy figyelmet fordít a magas minőségű lencsékre és a formatervezésre. Ezt a fémkeretes szemüveget felfrissíti a karakteres hídkialakítás, az új Chromance lencsetechnológia, valamint a klasszikus fémes árnyalatok mellett a metálszürke és a fekete színek is. A márka az ikonikus tónusokat zöld és barna kristálylencsékkel ötvözi, de a száron megjelennek az új, sárga havana árnyalatok is. Három méretben elérhető, hogy a következő generációkhoz is mindig tökéletesen passzoljon.

KORTÁRS KULTUSZ

RB4376

Ez a nagyobb méretű pilótaforma látványos megjelenést biztosít viselője számára. Az 1984-es Cats modellt újragondolva a Ray-Ban alkalmazkodik a kortárs trendekhez a vonalvezetéssel és a könnyed kontúrozással. Az átlátszó árnyalatok és kontrasztos szárak színátmenetes és polarizált lencsékkel egészülnek ki.

RB4376V

Az ikonikus forma lezser magabiztosságot sugároz. A különleges pilótaforma az eredeti Cats modell kortárs stílusára alapoz. Elérhető két méretben, valamint divatos, átlátszó tónusokban, többek közt a szezon legmenőbb neutrális árnyalataiban. A halvány, de hangsúlyos szárak üde, minimalista stílust képviselnek, míg a klasszikus havana és fekete teljes eleganciát biztosítanak.

RB2298 HAWKEYE

Egy újabb klasszikus formát továbbgondolva a Ray-Ban játékos színkombinációkkal és aranyszegecsekkel  újította meg Hawkeye modelljét. A lezser stílust képviselő szemüvegen megjelennek a kortárs trendek is. A jellegzetes lekerekített fazon és a három szín finom kontrasztot eredményez a havana, az áttetsző vagy épp a kétrétegű elemekkel. A márka a divatos, színátmenetes lencseárnyalatokat ötvözi a klasszikus fekete vagy havana keretekkel.

RB2199V ORION

A legújabb trendeket követve az ikonikus Orion friss modellé fejlődött egy színes csavarral. A karakteres, mégis laza forma a magabiztosságot testesíti meg, a sárga és szürke tónusok pedig elevenné teszik a klasszikus színpalettát. Az Orion újból elhozza az 50-es éveket egy kis kortárs stílussal fűszerezve, eredeti Ray-Ban logóval és védjeggyel.