Minden, ami NŐ – Élményfesztivál

Május 14-15-én a Millenáris „D” Csarnokában

Igazi élménykavalkádra készülhetnek azok, akik május 14-15-én ellátogatnak a Millenárisra, a Ridikül magazin 2 napos rendezvényére. A Minden, ami NŐ – Élményfesztivál izgalmas nagyszínpadi programokkal, sztárfellépőkkel, divatbemutatókkal, mozgás- és életmódtanácsadókkal, ingyenes szűrővizsgálatokkal, délelőttönként gyerekprogramokkal, és nem utolsó sorban több mint 100 kiállító különleges ajánlataival várja a női közönséget!

A Minden, ami NŐ – Élményfesztivál a női szerepek sokszínűségének bemutatását tűzte ki célul, és ennek mentén gyűjti össze és mutatja be a nők számára fontos témaköröket, legyen szó akár praktikus, hétköznapi, vagy éppen kényeztető, szórakoztató dolgokról. Divat, szépségápolás, egészségmegőrzés, egészséges táplálkozás, lakberendezés, utazás- és programtervezés, sport és kultúra: minden egy helyen, több mint 100 kiállító kínálatában. A kényeztető szolgáltatások mellett ingyenes szűrővizsgálatok és értékes nyeremények is várják a látogatókat!
A nagyszínpadon élőben fellépnek hazánk legismertebb és legkedveltebb zenei előadói: Kocsis Tibor, Bereczki Zoltán, Miller Zoltán, Nagy Sándor, Pál Dénes és Gáspár Laci. Fitneszbemutatóval és életmódtanácsadással készül Katus Attila, Czanik Balázs és Sziszó, a látványos divatshow pedig fiatal magyar designerek ruháit, ékszereit és táskáit vonultatja fel.

Az Élményfesztivál a szórakoztatás mellett az egészségmegőrzéssel kapcsolatos ingyenes szolgáltatásokat is kínál a látogatóknak: a női egészségről szóló ismeretterjesztő beszélgetéseken lehet részt venni, a Nemzeti Népegészségügyi Központ szűrőbuszain például vércukor- illetve koleszterinszint mérést, testtömeg index kalkulációt, csontsűrűség mérést és EKG vizsgálatot végeznek a szakemberek.

Külön program azoknak, akik szívesen megtapasztalnák a Ridikül stúdióbeszélgetések hangulatát: az Élményfesztivál különtermében RIDIKÜL VIP címmel exkluzív beszélgetésekre kerül sor, ahol neves művészekkel, hiteles szakemberekkel keressük a választ a nőket foglalkoztató legérdekesebb kérdésekre. A beszélgetéseket követően közvetlen kérdésekre és dedikálásra is lehetőség nyílik.

Részletes VIP program a szereplőkkel: http://www.ridikulmagazin.hu/cikk–5.htm

Jegyek az Eventim weboldalán és a helyszínen is válthatók.

Weboldal: www.ridikulfesztival.hu

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1013176386301359

Facebook oldal: https://www.facebook.com/mindenamino.elmenyfesztival

Instagram: https://www.instagram.com/mindenamino.elmenyfesztival/?hl=hu