Együtt Kárpátaljáért!

A József Attila Színház és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat együttműködésével jótékonysági előadás a kárpátaljai magyarok támogatására.

Hagyományainkhoz híven, június 4-én, a Nemzeti Összetartozás Napján ebben az évben is műsorra tűzzük Hunyady Sándor Feketeszárú cseresznye című színművét. Az előadás megtekintésével a nézők ezúttal egy nemes ügy mellé is állnak.

A József Attila Színház a Magyar Máltai Szeretetszolgálat együttműködésével szervez gyűjtést a kárpátaljai magyar családok megsegítésére. A jótékonysági akciót több módon is támogathatják: az előadásra online megvásárolt jegyek árával vagy a József Attila Színház Szervezési Irodájában és jegypénztárában személyesen megváltott támogatói jegyekkel. Emellett a Máltai Szeretetszolgálat 11784009-20200745 (OTP Bank) számlaszámára történő átutalással vagy a karitatív szervezet amomanyozz.hu oldalán indított online átutalással is hozzájárulhatnak a segítségnyújtáshoz. A közleményben tüntessék fel: JASZ. Továbbá lehetőség lesz készpénzes felajánlásra az előadás napján a Máltai Szeretetszolgálat József Attila Színházban felállított helyszíni adománygyűjtő pontján. A legapróbb gesztus is kifejezi összetartozásunkat és nagy segítséget jelent a nehéz helyzetben élő családok számára.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapítása óta kiemelt feladatának tekinti a határon túli és szórványban élő magyarok támogatását. Az ukrajnai háború kitörése óta adományokkal segíti a Kárpátalján maradt magyar családokat, valamint a beregszászi Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével hozzájárul az oda belső menekültként érkező több tízezer ember ellátásához. Azonnali segítséget jelentő élelmiszer és tárgyi adományokkal és hosszú távú programokkal segít a háború következményeitől szenvedő embereknek.

 

A József Attila Színház jótékonysági előadásán összegyűlt adományt a Máltai Szeretetszolgálat a kárpátaljai rászoruló családok támogatására fordítja.

Színházjegyének megváltásával járuljon hozzá Ön is a kárpátaljai magyarok megsegítéséhez!

A darab színlapja: https://jozsefattilaszinhaz.hu/eloadas/feketeszaru-cseresznye/