Szenzációs Gatsby party a Sportarénában

Hihetetlenül izgalmas 20-as éveket idéző party-n vehettünk részt Budapesten – a Postmodern Jukebox különlegesen tehetséges énekesei „időgépbe tették a popzenét” és mindenki által ismert slágereket adtak elő a 20-as évek zenei stílusaiban. Többek között a Spice Girls, Britney Spears, Lady Gaga, Elvis Presley legjobb slágerei is felzendültek.
Az énekesnők nem csak fantasztikus hangjukkal varázsolták el a nézőközönséget, hanem a sokszor váltott, ámulatba ejtő ruháikkal is.
A charleston táncos olyan dinamikusan használta lábát, mint a dobos a dobverőt. A zenészek is sokszor előtérbe kerültek szóló produkciókkal, kiemelkedően szórakoztató volt a trombitás laza stílusa.
A legfeltűnőbb vörös hajú énekesnő, Dani Armstrong romantikus hangulatot teremtett, amikor elárulta, hogy a mellette álló gitáros nemrég kérte meg a kezét és most a nászutukat töltik. Majd újdonsült férje szemébe nézve énekelte a „when you still love me…” -t és a számot meghitt csókkal zárták.
Meghan Trainor – All about that Bass dalával zárult e sokszínű show, amikor már mindenki állva tapsolt és táncolt – sokan megvillogtatva a csillogó Gatsby stílusú ruháikat, fejpántjaikat, ékszereiket. BUDAPEEEEST! – kiáltották többször a színpadon, végül villant a közös szelfi.
@Varga Réka Blanka/// Csengery -Lengyel Timea