A VOLBEAT BEJELENTETI ŐSZI TURNÉJÁT OKTÓBERTŐL EURÓPAI KONCERTEK

NOVEMBER 5-ÉN A A BARBA NEGRÁBAN LÉPNEK FEL —NYOLCADIK ALBUMUK, A SERVANT OF THE MIND, MÁR KAPHATÓ

A dán rock’n’roll lázadók, a Volbeat tagjai alig várták, hogy bejelenthessék Servant Of The Road elnevezésű világkörüli turnéjuk 32 állomásos európai szakaszát, amelyen – a kontinensen – a Skindred és a Bad Wolves melegíti majd be a közönséget az igazi intenzív élmény érdekében.

 

A Volbeat tagjai megjegyezték: “Végre, ennyi távollét után, nagyon örülünk, hogy egy igazán jó kis Volbeat turnéval lephetjük meg a rajongókat Európában és az Egyesült Királyságban. Nagyon izgatottak vagyunk, és alig várjuk, hogy mindenkivel találkozhassunk! Rendkívül hálásak vagyunk, hogy magunkkal vihetjük a Skindred-et és a Bad Wolves-t is az útra, és megoszthatjuk az élményt ezekkel a fantasztikus zenekarokkal, akiket van szerencsénk a barátainknak nevezni.”

 

A Louder magazine szerint a Volbeat zenéjében “titán heavy metal riffek ütköznek rock ‘n’ roll groove-okkal”, mindemellett a rajongók a banda klasszikus nótáinak, és a rajongók kedvenceinek keverékére számíthatnak a koncerteken, kiegészítve az új album dalaival.

 

Az európai turné jegyértékesítése július 1-én 10 órakor indul. A budapesti koncert belépői a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül szerezhetők be.

A koncertre VIP csomag is kapható, a banda által biztosított elővásárlási lehetőségek részleteivel együtt erről további információ a www.volbeat.dk oldalon található.

 

A turné bejelentéséhez kapcsolódóan a banda megosztott egy új, hivatalos bootleg videót is The Sacred Stones – Live from Worcester, MA címmel, amely itt megtekinthető.

 

A dán ikonok nemrégiben kápráztatták el a brit rajongókat a Download Fesztivál nagyszínpadán, a Hot Press magazine szerint: “Mint mindig, a Volbeat feszes és büntető volt”. A Metal Talk pedig így zárta beszámolóját: “Igazi látványosság, de csak akkor fogod elhinni, ha megnézed… egy nagyszerű, valódi show, amely éppoly szórakoztató, mint amennyire zeneileg tiszteletreméltó.” De a Volbeat nem csak fesztiválokon ejti rabul a közönséget, a Distorted Sound magazin a múlt hónapban egy londoni klub show-t csípett el, amelyre 10/10-es értékelést adott, és kijelentette: “Ez egy szórakoztatásra született zenekar, egy olyan banda, amely a játék csúcsán áll.”

 

A jegyek minden bizonnyal gyorsan fogynak majd, és nem szabad kihagyni a lehetőséget, hogy élőben hallhassuk a Volbeat-et ezen az elképesztő turnén!

További info:

www.livenation.hu

www.volbeat.dk

www.funcode.hu

www.rock1.hu