Vízszűrő kancsó a Waterdroptól

Kiszűri a mikroműanyagokat, de megőrzi a fontos ásványi anyagokat, segítségével finomabb ízt és illatot adhatunk a csapvíznek.

 

Minden egyes nap hozunk olyan döntéseket, amelyek hatással vannak ránk, a környezetünkre és kismértékben akár az egész világra. A klímaválság kezelésében fontos, hogy vízfogyasztási szokásainkat ne PET-palackok fémjelezzék, és ezt a legkönnyebben házilag tisztított csapvízzel érhetjük el.

 

A Microdrinkeket gyártó Waterdrop most egy újdonsággal érkezik, amely ideális társ lesz a mindennapokban, minden otthonban és irodában. A LUCY® szűrőkancsó segít fenntartható és egészséges ivási rendszert kialakítani, egyedi kialakítása révén pedig bármilyen térbe illeszkedik. A Japánban szabadalmaztatott és gyártott szűrőbetét az ioncsere- és aktívszén-technológiának köszönhetően megfogja a nehézfémeket, klórt, gyógyszermaradványokat, ösztrogéneket és mikroműanyag-részecskéket, ugyanakkor megőrzi az olyan egészséges ásványi anyagokat, mint a magnézium és a kalcium. A szűrési folyamat nemcsak a csapvíz ízét, de az illatát is javítja.

 

A víz szűrését végző LUCY® Clarity Pad könnyen cserélhető, és 4 hét vagy 120 literes működési kapacitással rendelkezik. A gyártó a DIN EN 17093 és DIN 10521 európai szabványok szerint tesztelte, versenytársaihoz képest akár négyszer gyorsabb vízszűrést tesz lehetővé. Mivel a waterdrop® termékeknek nemcsak a funkcionalitás, de a dizájn is fontos jellemzője, a 2 literes boroszilikát üvegből készült, praktikus tetővel szerelt kancsó bármely szabványos hűtőszekrényben elfér.

 

A most bemutatott termékek

 

LUCY® Filter Carafe

 

Boroszilikát üvegből készült szűrőkancsó, amely alkalmas minden szabványos hűtőszekrényhez. A minimális műanyaghasználatnak és az újrahasznosítható csomagolásnak köszönhetően még fenntarthatóbb.

 

Űrtartalom: 2 l

Méretek: 14,6 cm x 30,7 cm, ø 10,6 cm

Súly: 680 g

 

Karbantartás: Az üvegkancsó mosogatógépben mosható. A többi egyedi alkatrészt kézzel kell mosni maximum 50 fokos vízben. Ne használjon agresszív tisztítószereket vagy durva szivacsokat. Minden tisztítás előtt távolítsa el a LUCY® Clarity Padet. Gyártási hely: EU.

 

LUCY® Clarity Pad szűrőbetét

 

Aktív szénszálakból készült szűrőbetét innovatív ioncserélő technológiával. Szűri a klórt, különböző nehézfémeket, gyógyszermaradványokat, ösztrogéneket és egyéb durva részecskéket, például mikroműanyagokat, ugyanakkor megtartja a vízben az egészséges ásványi anyagokat, például a magnéziumot és a kalciumot. Érezhetően javítja a csapvíz ízét és szagát. Nagyon gyors szűrési folyamatot biztosít és könnyen cserélhető.

 

Méretek: 0,7 cm x 7,7 cm

Súly: 5 g

Szűrési teljesítmény a DIN EN 17093:2018 és a DIN 10521:2009 európai szabványok szerint tesztelve. Szűrőteljesítmény: kb. 4 hét vagy 120 liter napi használat mellett.

 

1 darab LUCY® Clarity Pad körülbelül 240 darab félliteres műanyag palackot vált ki.

 

Kizárólag a LUCY® Filter Carafe-val kompatibilis.

Japánban szabadalmaztatott és gyártott.

TÜV minősítéssel rendelkezik.

Az Eurofins Scientific tesztelte

Bővebb információ: https://waterdrop.hu/

A Waterdropról

 

Az Ausztriából indult Waterdrop innovatív Microdrink megoldásokat biztosít a fogyasztók számára prémium termékek és fenntartható élmények formájában. A vállalat 13 országban van jelen Európában és az Egyesült Államokban, és 19 üzlettel rendelkezik világszerte. Gyors terjeszkedése az indulás óta tapasztalt 400%-os növekedésnek köszönhető, amely alatt több mint 200 millió terméket adtak el több mint 1 millió vásárlónak. A Waterdrop a fém- és bambuszkiegészítők mellett 98%-kal kevesebb környezetszennyező csomagolást használ a palackozott italokhoz képest.

További információ: https://waterdrop.hu/