Sisak mögé bújt magyar híresség az első okos vadriasztó nagykövete

Egyelőre csak egy galléros kabát és bukósisak látszik abból a magyar hírességből, aki vállalta, hogy a VIONN nagyköveteként segít felhívni a figyelmet a vadgázolás súlyos veszélyeire. A hazai fejlesztésű, egyedülálló okos vadriasztó rejtélyes sisakos reklámkampánya már elindult, de csak október 15-én szombaton, a TV2 Sztárban Sztár leszek című műsora alatt derül ki, hogy kit rejt a takarás.

Magyarországon a hivatalos statisztikáknál jóval több, évente 40 ezer vadgázolás történhet, a balesetekkel járó személyi sérülések és gazdasági károk jelentősek. Ezt a számot hivatott csökkenteni a VIONN, az első okos vadriasztó, ami a gépjármű alvázára rögzítve a beépített hangszórónak köszönhetően jelzi érkezésünket az állatvilágnak. Az úttestre kiugró állatok ellen sokáig nem volt valós megoldás, egy digitális vadriasztó viszont speciális technológiának köszönhetően helyezi minden eddiginél nagyobb biztonságba az autózókat. A cég ráadásul két éven keresztül pénzvisszafizetési garanciát vállal egymillió forintig vadgázolás esetén.

A körültekintő vezetésre és a vadgázolás súlyos veszélyeire hívja fel a figyelmet egy magyar híresség a VIONN bevezető reklámkapányában. A titokzatos ismert emberből a fotókon és videókon egyelőre csak egy galléros kabát és bukósisak látszódik. A cég nagykövetének kilétét már sokan találgatják, sőt egy játékot is indítottak a Facebookon, ahol meg lehet tippelni, hogy kit rejt a takarás.

A VIONN nagykövetéről október 15-én szombaton, a TV2 Sztárban Sztár leszek című műsora alatt kerül le a takarás. Akkor mutatkozik be az a személy, akivel az elkövetkezendő hónapokban sokszor találkozhatunk majd az okos vadriasztó kampánya során.

A VIONN-nal mostantól mindenki úgy utazhat, hogy nem bízza a véletlenre saját és családja testi épségét. A termék már Magyarországon is megvásárolható elérhető áron, kizárólag a cég hivatalos honlapján.