Újraválasztották a Magyar Muaythai Szövetség elnökségét

A korábbi elnököt, Dudok Károlyt és a korábban vele dolgozó elnökséget választották újra december 16-án, a Magyar Muaythai Szakszövetség tisztújító közgyűlésén.

Pénteken tartották a Magyar Muaythai Szakszövetség tisztújító közgyűlését, hatalmas érdeklődés mellett, hiszen a 85 tagból 80 tag képviseltette magát. A sportszövetség jelenlegi elnöke és elnöksége újabb öt éves ciklusra kapott bizalmat a tagságtól. A szakszövetség tagjai elnökségi tagokat és felügyelő bizottsági tagokat is választottak.

“Köszönöm a bizalmat, hálás vagyok a tagoknak hogy elsöprő többséggel támogattak engem és a munkatársaimat. Én és az elnökség mind a 85 klubot képviselve és velük együtt szeretnénk tovább építeni a jövőt” – mondta Dudok Károly.

Az elnökség tagjai lettek: Vojvoda György, Hajós István, Szőllős Imre, Bányász Adrián, Jászka Krisztián, Czinke Gábor, Rebrei József, Gyulai Tamás, Mikolai András és az elnök Dudok Károly. A felügyelő bizottság elnöke: Windt Gábor lett. Felügyelő bizottság tagjai lettek: János-Horváth Zsófia, Sánta Tibor.

“Reméljük, hogy a következő öt évben is sikeres lesz a Sportág és még szebb érmekkel térhetnek majd haza versenyzőink és itthon is hamarosan rendezhetünk egy nemzetközi tornát” – mondta Hajós István.