Hans Zimmer zenekarával látogat lép fel a Two Steps From Hell Budapesten

Örömmel értesítünk benneteket, hogy a Two Steps From Hell Budapesten lép színpadra a Papp László Budapest Sportarénában szeptember 27-én este 8 órától! Különleges és feledhetetlen epikus zenei utazás lesz, amelyet ugyanazok a kiváló zenészek kísérnek majd, mint akik a Hans Zimmer koncerten is lenyűgöző teljesítményt nyújtottak, az Odessa zenekar & barátai. A turné indulásakor maga Hans Zimmer is sok sikert és jó szórakozást kívánt mindenkinek!

A zenakar Odessza városából ukrán zenészekkel kiegészülve járják a világot és osszák meg a játék örömét, a képességeiket és az érzéseiket. Budapesten már Hans Zimmer Live koncerten találkozhattunk velük.
A ReChoirt, Anna Rozentalska alapított 2006-ban, számos lengyel színházi kórus tagjait és fiatal énekes. A kórus sokoldalú programja az oratóriumoktól a passiókon át az operákon, operetteken és musicaleken át terjed. A ReChoir részt vett több lengyel televíziós produkcióban, és kísérte lengyel popénekesek fellépéseit. Az együttes több európai turnén vett részt, nemzetközi fesztiválokon és a legtekintélyesebb koncerttermekben.

Ha szeretnétek részesei lenni ennek a zenei kavalkádnak, ne habozzatok!

Jegyek:https://www.eventim.hu/hu/jegyek/two-steps-from-hell-live-2023-budapest-papp-laszlo-sportarena-595121/event.html?fbclid=IwAR38hdmtgbtzwQzyUzYRzmZ6y191N4uwraXw3GLEfjdAyL43zLJcVsT7lR8

Ez az esemény mindazoknak szól, akik szeretik a lenyűgöző és emlékezetes koncerteket, tele érzelmekkel és művészi teljesítményekkel.
Reméljük, hogy ott lesztek velünk, hogy együtt élvezhessük a Two Steps From Hell lenyűgöző koncertjét!