A mennyekig repített el Two Steps from Hell budapesti koncertje

Tényleg ennyire közel lenne a pokol és a Mennyország? Csak két lépés választja el egymástól?

Two Steps from Hell koncert olyan magasságokba emelt bennünket, hogy a pikk-pakk a mennyország kapujában találtuk magunkat. A zenekar repertoárja magával ragadó, lenyűgöző zenei kavalkád volt, amely a filmek, gamer zenék és az epikus kompozíciók világát ötvözte. Az elképesztő hangzású zenekar és a modern elektronikus elemek olyan tökéletes egységet alkottak, amelyek egyedi és felemelő atmoszférát varázsoltak.
A koncertnek számos különleges pillanatai voltak, a világhírű zeneszerzők, Thomas Bergersen és Nick Phoenix, szenzációs alkotásait együtt élhettük át, tanúi lehettünk, ahogy értelmet kap az “üzenet”. A kiváló szólisták üde színfoltjai  a shownak, miközben az Odessa zenekar mesteri módon interpretálta a műveiket. A kiváló zenészeket már ismerheti a magyar közönség, ugyanis ebben az évben  Hans Zimmer koncerten   is lenyűgöző teljesítményt nyújtottak. Az egységük, szenvedélyük és tehetségük feledhetetlen élményt biztosítottak.A koncert fénytechnikája, a fantasztikus színek és effektek tökéletesen harmonizáltak a zenével, magával ragadó látványvilágot alkotva.

Az est egyik csúcspontja az volt, amikor Thomas Bergersen a zongoránál ülve közvetlenül előttünk komponált. A hangok és szólamok szinte azonnal létrejöttek és egyesültek, ez nemcsak a zenei virtuozitás megnyilvánulása volt, hanem egy érintetlen zenei alkotásnak is részesei lehettünk.

A hálás közönség hosszú, percekig tartó álló vastapssal és éljenzéssel fejezte ki háláját.Visszavárjuk őket!

--