Aki ma válaszolt: Tripolszky Anna

Milyen érzés egy ekkora nemzetközi produkcióban szerepelni?
Egy kreatív, nemzetközi produkció részesévé válni már önmagában nagyon izgalmas feladat! És nem kérdés, hogy sok új dolgot tanulok majd a Disney csapatától! Érdekes tapasztalás lesz, hogy televíziósként a nézőkkel sosem találkozom, itt pedig több ezer nézővel kell majd interakciókba lépnem! Kihívásokkal teli este lesz! Pillangókkal a hasamban várom!
Szerinted melyik Disney dal a legerősebb, és miért, egyáltalán ki lehet választani csak egyet?
A zene elengedhetetlen eleme a Disney filmeknek és Alan Menken, John Williams, Hans Zimmer, Lin Manuel Miranda és más zseniális zeneszerzők, valamint Howard Ashman dalszövegíró és más tehetségek ikonikus dalszövegeket írtak a zenékhez! Számomra a Szépség és a Szörnyetegből a How Does a Moment Last Forever a legmegindítóbb Disney dal! A zeneisége és az üzenete miatt is! Hiszen, az elmúlás kérdéskörét feszegeti és azt, hogy mennyire fontos szeretteink emlékének életben tartása és a fontos pillanatok megélése, szeretteink megbecsülése! Hiszen ez ad értelmet a létezésünknek!

Mit gondolsz, miért olyan különlegesek és időtállóak a Disney dalok és történetek?
Mert a Disney mesék az örökérvényű értékek mellett nagyon erős érzelmeket közvetítenek, és mert mindenkinek korosztálytól függetlenül szüksége van arra, hogy olykor egy mese világba menekülhessen! De főként azért, mert a Disney felnőttként is hagyja, hogy álmodjunk!

Miként készülsz fel az est háziasszonyaként betöltendő szerepre?
Az est üzenetére koncentrálok, azaz arra a varázslatra, amit közösen élünk majd át a nézőkkel!

Melyik az a Disney karakter vagy mese, amelynek a legnagyobb rajongója vagy, és miért?
Nagyon érdekes, hogy Ariel volt a kedvenc Disney hercegnőm kiskoromban, vele tudtam leginkább azonosulni és felnőttként is az ő karakterjegyei határoznak meg leginkább, mert kíváncsi, merész, kalandvágyó típus vagyok, és ahogy a Kishableány én is, én is azt vallom, hogy az önmegvalósítás és a vágyak életre keltése fontos az életben!

Mi az a kulcsüzenet vagy gondolat, amit szeretnél közvetíteni az est során a közönségnek?
Sosem szabad elengedni gyermeki énünket és azokat az értékeket, amikre a Disney is tanít bennünket, hiszen a Disney karakterek a szeretet, összetartás és az emberi kapcsolatok fontosságára is rávilágítanak, miközben megindító és felemelő zenei élményekkel is gazdagodunk, melyek az est után sokáig nem fognak távozni sem a fülünkből, sem a szívünkből!
Hogyan hatottak az előző Disney mesék és zenék az életedre, a karrieredre vagy akár a személyes fejlődésedre?
Sok pozitív tulajdonságot igyekeztem ellesni és elsajátítani a Disney hercegnőktől. Például Belle elszántságát, kitartását és tudását, vagy Ariel bátorságát és kíváncsiságát!

Hogyan találkoztál először a Disney világával, és milyen hatással volt rád?
Nagyon pici voltam, de arra tisztán emlékszem, hogy nem csak a filmeket néztem, hiszen például volt egy Ariel mesekönyvem, amiből anyukám rengetegszer felolvasott nekem! És utána mindig úgy éreztem, hogy enyém a világ és nekem is fel kell fedeznem új kalandokat! Ez azóta sem változott! 

Mit tartasz a Disney világának a legjellegzetesebb sajátosságának?
Mindenki azzá válhat a Disney mesék által, akivé szeretne! Mert bárhova elrepítenek, ahova vágyunk és, hogy felnőttként is hagynak álmodozni!

Jegyek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/disney-100-the-concert-budapest-papp-laszlo-sportarena-596929/event.html