Egyedülálló hangok és varázslatosan mesés pillanatok Disney100 Koncerten

Október 15-én este, a Papp László Budapest Sportarénában, egy csodálatos  és varázslatos estében volt részünk.A Hollywood Sound Orchestra és a kiváló magyar és nemzetközi  szólisták együttes játéka a Disney mesés és csodálatos világába repített. A kedves és mesés bejátszások mellett a  zenészek egyedi érzékenységgel öleltek át  Disney 100 évét. A fantasztikus hangú nemzetközi szólisták mellett a  magyar művészeket megérdemelten válogatta be a Disney a produkcióba. Színpadi jelenlétük, a tökéletes harmónia és az elragadó előadásmódjuk olyan élménnyé varázsolta a koncertet, amelyet a közönség apraja-nagyja örökre szívében őriz majd. Mahó Andrea magával ragadó, mesés hangja olyan erővel hatolt át a teremben, hogy mindenki elbűvölve figyelte őt. Kocsis Dénes káprázatos énekteljesítményével pedig elvarázsolta a közönséget, egyedülálló hangjával és professzionalizmusával igazi különlegessé tette az est hangulatát.

Az est háziasszonyának, a fiatal műsorvezetőt, Tripolszky Annát választotta a Disney, aki a mesék és Disney dalok  nagy ismerője. Kedves humorával és csillogó jelenlétével tökéletes kalauz volt mindannyiunk számára. A varázslatos koncert által  megelevenedtek a gyermekkorunk   hősei, dallamai, történetei, emlékei, szinte   életre keltek  a jól ismert karakterek.

Az egyedülálló zenei  kavalkádjában minden korosztály megtalálhatta kedvenc Disney dalait. A programban olyan ikonikus filmek legjobb dalai csendültek fel, mint a “Szépség és a Szörnyeteg”, “Mary Poppins”,  “Encanto”,”Hamupipőke” “Pinokkió” stb… valamint a Pixar, Star Wars és Marvel világának emlékezetes pillanatai.

 

fotók: Varga Réka Blanka