Sira Print Kft: A nyomtatás mestere

Az 2004-ben alapított Sira Print Kft küldetése  mindig is az volt, hogy kiváló minőségű nyomtató kellékeket, számítástechnikai kiegészítőket forgalmazzon, javítson és utángyártson. Az elmúlt években szerzett szakmai tapasztalatuk és a folyamatos munka eredményeként  saját üzemmel rendelkeznek a Szentendrei Ipari Park területén. Üzleti filozófiájuk központjában az ügyfél áll, és elkötelezettnek érezik magunkat azon dolgozni, hogy ügyfeleiknek  mindig is magas minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtsanak. Emellett folyamatosan igyekeznek azon dolgozni, hogy ügyfeleik egyéni, egyedi igényeit is maximálisan kielégítsék.

Az évek során kialakított piaci előnyük megőrzése érdekében kiemelt figyelmet fordítanak termékeink minőségére és választékára. A fogyasztók felé nyitottak , és mindig igyekeznek a legjobbat nyújtani számukra.

Visszatérő vásárlóik és az elmúlt évek sikerei bátorítja a céget  a jövőbeni fejlődésre és előrelépésre.

Az elmúlt években a vállalat elkötelezettsége az innováció és a kiváló szolgáltatás iránt hatalmas mértékben hozzájárult ügyfelei sikeréhez és elégedettségéhez.

Az általuk nyújtott széleskörű szolgáltatások közé tartozik a nyomtatók bérbeadása, javítása és karbantartása, valamint tonerek utántöltése és kereskedelme, ez elérhető személyesen az üzletükben, illetve webshopukban. A vállalat kiemelkedő minőségű  saját tonereket is  kínál, amelyek segítségével ügyfeleik csökkenthetik költségeiket, miközben megőrzik a nyomtatott anyagok kiemelkedő minőségét.

Az ügyfélközpontú szemléletük és szakértelmük lehetővé teszi, hogy ügyfeleik teljes mértékben megbízhassanak bennük. Céljuk, hogy innovatív megoldásokat nyújtsanak minden ügyfél számára, és elősegítsék üzleti folyamataik hatékonyságát és produktivitását.

Legyen szó akár személyes, irodai igényekről, akár nagy volumenű nyomtatási projektekről, a Sira Print Kft készen áll arra, hogy megoldást nyújtson minden kihívásra.

Bízzon bennük, és tapasztalja meg a kiválóságot minden egyes nyomtatott oldalon!

További információk és webshop:  https://siraprint.hu/

https://www.facebook.com/siraprint/?locale=hu_HU

Üzlet címe és nyitvatartása:
2000 Szentendre, Dózsa György út 1.
Hétfőtől Péntekig: 9:00 – 18:00
Szombat: 9:00 – 13:00
Vasárnap: Zárva

Telefonszámuk:
+36-26-300-645, +36-20-356-61-90

E-mail: rendeles@siraprint.hu