Stílusos kismama frizurák

Szerző: Ráthgéber Réka

Nőies, stílusos frizurák kismamáknak!

A szülés egy nő életében az egyik legfájdalmasabb, de természetesen a legfantasztikusabb érzés is. Ezután már eggyel több főért felelünk, etetni, fürdeti babusgatni, kell a kisgyereket, aki idővel meghálálja majd a gondozást. Azonban nem szabad elfeledkeznünk saját magunkról sem, hiszen bármilyen fárasztó is anyának lenni, a női mivoltunkból nem szabad kiszakadnunk. Most megmutatjuk nektek a legjobb és legstílusosabb kismama frizurákat!

Pixie és hosszú pixie

Rengeteg anyuka dönt úgy a szülés után, hogy levágatja a haját. Ezzel nincs baj praktikussági szempontból sem, hiszen a gyerekek egyik kedvenc játéka a felnőttek haja. Sokszor húzzák, tépik, de elég csak arra gondolni, ha felvesszük a vállunkra babánkat, már is belegabalyodik a hajunkba, vagy éppen bekapja azt. Ha már a rövid haj mellett döntötök, legyen azonnal nagyon rövid, amit később megnöveszthettek. A pixie stílus nem csak könnyen kezelhető, de nagyon divatos is, így két legyet ütöttetek egy csapásra. Természetesen ekkora változáshoz hatalmas elhatározás kell, ráadásul a testetekben is számtalan új folyamat történik, így nem biztos, hogy azonnal rövid hajra váltotok majd. Ilyenkor kipróbálhatjátok a kicsit hosszabbra hagyott pixiet, ami rövidebb társához hasonlóan szintén egyszerűen formázható. Egy kis zselére vagy hajlakkra lesz szükségetek, ha extrém frizurát szeretnétek, de legtöbb esetben hajszárítás közben egy fésűvel formára száríthatjátok. Ezek a frizurák főnyereménynek számítanak a kismamák között!

pixie-cut-utan

Bob és Long bob

A bob és a long bob is olyan frizurák, amely közkedveltnek számít a kismamák körében. Számtalan olyan anyukával találkoztunk már, akik középhosszú vagy hosszú hajukból a szülés után bobot vágattak. Sokan és sokáig úgy gondolták, hogy ez csak a szög egyenes hajú nőknek áll jól, de manapság hihetetlenül divatos, ha a bob egy kicsit hullámos, vagy egészen göndör, tehát az ilyen hajtípussal rendelkezők se aggódjanak majd a kinézetük miatt. Ennek a frizurának is van egy hosszabb változata, a long bob, ami vállig ér, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az egyszerű és könnyű formázás itt is garantált, a biztos tartás érdekében hajhabot vagy hajlakkot használhattok, de a legtöbb esetben hajszárítás után magától beáll a hajkoronátok. Azoknak is ajánljuk, akik a terhesség alatt sokat elveszítettek a hajszálaikból, ugyanis egy ilyen frizura sokkal tömöttebbnek mutatja magát.

bob-utan

Az asszimetrikus

Egy remek megoldás lehet azoknak, akik szeretnének is vágatni a hajukból, meg nem is. Választhatjátok azt a változatot is, hogy hátul rövidebb, elől hosszabb, de maradhattok annál a verziónál is, hogy az egyik oldalt hagyjátok csak hosszabbra. Victoria Beckham vezette be anno ezt a stílust, és az a legjobb benne, hogy bármilyen hajból könnyen ki lehet alakítani, de legjobban talán a félhosszún mutat. Ha ezt választjátok, egyszerre őrizhetitek meg a vagányságotok és a nőiességetek is, de figyelnetek kell arra, hogy nehogy az elrontott frizura látszatát keltse a hajatok.

victoria-beckham-hairstyles

Ha maradtok a hosszúnál

Azért arra készüljetek fel, hogy a hosszú haj ápolása nem egyszerű egy pici baba mellett. Mindenképpen ajánljuk, hogy válasszatok egy rövidebb frizurát, de nem kell azonnal tüsire vágatni a hajatokat. Ha már 5-10 centitől megszabadultok, a hajatok újult erőre kap, és csodásabb lesz, mint valaha. Ha tehetitek, hordjátok copfban vagy lófarokba, amikor a kisbabátokat a karotokba veszitek. Ez így nektek is könnyebb, és ő sem tépi ki minden második mozdulattal a hajszálaitokat. Érdemes valami új terméket is kipróbálnotok, vagy kifésülés könnyítőt, vagy olyan balzsamot, ami erősíti a megtört hajszálaitokat.

ha-maradsz-a-hosszunal
A nagy változtatások előtt természetesen érdemes egy szakember véleményét kikérnetek. Ezek közül a frizurák közül persze minden kismama kiválaszthatja a kedvencét, de érdemes előbb megfontolnia mindent. Nem szabad tapasztalatlanul minden, a kezetekbe eső terméket kipróbálni, ugyanis az hatással lehet a szervezetetekre. Kérdezzétek meg a környezetetekben lévő kismamákat, ők mit ajánlanak, mi vált be nekik, de természetesen a védőnők is tudnak ilyen esetben segíteni.

Szülés után te is szeretnél egy kicsit megújulni? Látogass el pesti vagy budai szalonunkba, ahol mesterfodrászaink pillanatok alatt elkészítik a számodra tökéletes frizurát. Ráadásul a bubi hajvágást kedvezményesen elkészítjük neked!

A csomag tartalma:

  • Mikrokamerás fejbőrdiagnózis
  • Hajregeneráló kezelés Selective bio-organikus hajszerkezet újjáépítő termékekkel
  • Bob hajvágás tetszőleges hosszban
  • Otthoni frizura készítési tanácsadás
  • Hajstyling tejproteineket és gyümölcskivonatokat tartalmazó finish termékekkel

Ára: 5.490 Ft minden hajhosszra

Organic Beauty
Szabó Imre Szalonok WEBSHOP

online

szaboimre_logo

 

Ráthgéber Réka fashion beauty bloggerRáthgéber Réka

Ráthgéber Réka a Szabó Imre szalonok Fashion Beauty Bloggere vagyok. Aktív újságíró, akihez nagyon közel áll a szépség, a divat, és az egészség témaköre. Fontos számomra hogy ezekről a megfelelő platformokon írjak, és cikkjeim ne csak a fiatal lányokat szólítsák meg. Nem számít, hogy hány éves egy Nő, hiszen minden életszakasznak megvan a maga szépsége, és fontos hogy azt maximálisan kiteljesedve élje meg. Ehhez a kiteljesedéshez pedig elengedhetetlen az ápoltság, és a testi -lelki harmónia. A Szabó Imre szalonok 40 éves tradicionális értékeket ötvözik a legújabb szépség trendekkel és azt valljuk, hogy minden nőből ki lehet hozni a maximumot a megfelelő szakértelemmel és empátiával. Írásommal szeretnék hozzájárulni, hogy minden nő csodásan érezze magát a bőrében, és emellett egy olyan nemes célt is támogasson, melyet ez az alapítvány képvisel.

szalon1SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

szalon2SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva