A legdögösebb sztárok 60 felett

Szerző: Fülep Jennifer

A legdögösebb sztárok 60 felett

Kinek ne lenne az a vágya, hogy minél több ideig, minél fiatalabbnak tűnjön? Na de mi lehet a hosszan tartó fiatalság titka? A sport, az egészséges táplálkozás vagy esetleg az egész csak a génektől függ? Elhoztam Nektek néhány dögös, 60 feletti sztárt, hogy együtt jöhessünk rá, mit is csináljunk, hogy mindenki legalább 10 évvel fiatalabbnak nézzen minket majd, túl a hatvanon is.

Meryl Streep (67)

A 67 éves Meryl Streep nem csak azzal büszkélkedhet, hogy életében már háromszor nyerte el az Oscar-díjat, hanem azzal is, hogy még máig is filmes főszerepekre kérik fel őt. Nem csak egy nagyon jó és karakteres színésznőt tisztelhetünk benne, hanem egy átlagon felüli 60 feletti nőt is. Hisz hiába múlt el 60, kifinomult, elegáns stílusérzékével és életvidám személyiségével egyszerűen verhetetlen. Bájos volt fiatalkorában is és még mindig igen bájos jelenség, köszönhetően annak, hogy egy pár hírességgel együtt, ő is nemet mondott a plasztikai műtétekre, így csak is a saját életének mozzanatait hordozza arcán.

alegdogosebbsztarok60felett_1

 

Olivia Newton-John (67)

Ki ne ismerné a Grease egykori bombázó sztárját, Olivia Newton-John-t? Ez a bombázó mára már 67 éves és egész pályafutása alatt csak úgy bomlottak érte a férfiak. Igazuk is volt! Úgy körülbelül 7 éve azonban már kezdett kevésbé természetessé válni az arca, amit a sok orvosi beavatkozásnak köszönhetett (pedig igazán nem volt rá szüksége), azonban később rájött mekkora baklövés volt tőle ez a döntés és leállt a plasztikáztatással. Amint felhagyott ezzel a szenvedéllyel, nem sokkal később már úgy csodálhattuk újra az arcát, amilyen az volt eredeti, természetes formájában. Szerintem sokkal szebb, elragadóbb így és egyáltalán nincs mit szégyellnie. Reméljük, többet nem fekszik kés alá, hisz úgy szép, ahogy van.

alegdogosebbsztarok60felett_2

 

Sigourney Weaver (67)

A 67 éves Sigourney Weaver is benne van azon kevés sztárok csoportjában, akik ellenzik a plasztikai műtéteket. Bevallása szerint, azért is kerüli ezeket a beavatkozásokat, beszéljünk akár csak a botoxról, mert színésznőként rengeteg érzelmet kell megmutatnia a vásznon, amit pedig a botox által kapott viaszos, merev arccal nem lehetne kellőképpen kivitelezni és azonnal kiszúrná minden néző, így sokkal kevésbé is lenne hihető az alakítás, ami pedig rombolná a hírnevét. Gyönyörűen és természetesen néz ki, köszönhetően ezt a saját okos gondolkodásmódjának, hogy elfogadja magát úgy, ahogy van. Remélhetőleg egész életében így fog majd gondolkodni, ahogyan most teszi. Ha hozzád is közel áll Sigourney Weaver gondolkodásmódja és a természetes szépség híve vagy, próbáld ki szalonunkban a jövő ránctalanító kozmetikumát! A toxSkincare Botox hatású ráncfelvarró kozmetikai család termékeinek bőrfeszesítő hatása már egy alkalom után érezhető és a botulinum injekciós kezelés helyettesítésére már a világ minden pontján használják!

alegdogosebbsztarok60felett_3

 

Helen Mirren (71)

A 71 éves Helen Mirren is igencsak jó formában tartja magát, legyen ez köszönhető akár a plasztikai műtéteknek (amit sokáig ellenzett, azonban az a pletyka terjeng, miszerint ő sem tudott ellenállni végül a csábításnak), akár a géneknek, akár az egészséges életmódnak. Ami a lényeg, hogy még mindig igen dögös, és általában lehengerlően fest a vörös szőnyegen. Ha jobban megnézzük, láthatjuk, hogy igencsak kedvelheti a csipkét, hisz ez sok viselt ruhájában vissza-vissza köszön. Nem rossz választás tőle, mivel nincs is nőiesebb, mint egy sejtelmes csipkebetétes darab. Meg is teheti, hogy ilyen szexi öltözékekre esik a választása, hisz alakja korához képest még mindig csodás, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy 5 éve még az ő testét választották az év body-jának egy szavazás keretében. A korosztályának pedig azt javasolja, élvezzék az idős kort, legyenek büszkék minden egyes megélt évre.

alegdogosebbsztarok60felett_4

 

Jane Fonda (78)

A 78 éves színésznő, Jane Fonda is letagadhatna egy jó pár évet a korából, ugyanis ahhoz képest, hogy 78 éves , lehengerlő formában van. Az alakját jól karbantartja, persze ez nem csoda, mivel az aerobiklázat is anno ő indította el és még mindig rengeteget mozog, amikor csak tud. Korához képest fiatalos külsejét köszönheti még az egészséges életmódnak is, így nem hiába keresik őt még mindig filmes szerepekre a producerek. Ugyan Jane Fonda már feküdt plasztikai sebészek kezei alá, de megvallása szerint arcán csak kisebb beavatkozásokat vittek véghez, például a szeme alatti táskákat tüntették el, azonban ráncaihoz sosem engedett sebészt hozzányúlni. Ami tiszteletreméltó, hogy nem is próbálta titkolni, bátran vállalta mindenki előtt, hogy kis orvosi segítséget kért azért, hogy kevésbé látszódjon öregnek és fáradtnak. Szerintem, ha tényleg csak a táskáit tüntette el, „megbocsájtható bűn”, ettől még látszanak arcának eredeti vonásai és igenis jól tartja magát. Nézzük csak jól meg, ki ne akarna ilyen nagyit?

alegdogosebbsztarok60felett_5

 

Sophia Loren (82)

A már 82 éves olasz színésznő azt állítja hogy a természetesség követője, és hiába múlna akár egy filmszerepe is azon, hogy plasztikai műtét alá vesse magát, nem vállalná. Bevallása szerint egyáltalán nincs problémája azzal, hogy öregszik, sőt szereti a korát, szeret magán minden egyes ráncot. Talán épp ez lenne az ő nagy titka? Talán nem is lenne más dolgunk, mint büszkeséggel viselni azt, ahogy az idő halad a fejünk felett? Mindenesetre tény, hogy Sophia Loren még ma is elég nagy szexszimbólumnak számít a korosztályában és képes megszégyeníteni külsejével akár a nála jó pár évvel fiatalabbakat is. Elvégre minden hozzáállás kérdése. Nemde?

3

Amint láthatjuk, a kor tehát csak egy szám vagy illúzió. Ne csüggedj és ne hagyd, hogy elvegye a kedved, nincs okod szégyellni! Viseld büszkeséggel, ragyogj, mozogj rendszeresen, figyelj oda, mit eszel és igyál sok vizet! Ha pedig még tökéletesebben szeretnél kinézni, próbáld ki méreganyagmentes bio botox kezelésünket! Tűszúrások nélkül lehet elképesztően fiatal és ránctalan bőröd! A kozmetikus szakembereink által használt toxSkincare termékek elsődleges hatóanyagai az Argireline és a Hyaluronsav pihentető és ránccsökkentő hatásuk révén igazi botox kezelések tűszúrások és hegek nélkül! Jelentkezz be hozzánk bátran és mi segítünk Neked visszatalálni Önmagadhoz!

 ToxSkincare méreganyagmentes bio botox kezelés biológiai lifting maszkkal

online

szalon1SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

szalon2SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva