Aki ma válaszolt – Krizsó Szilvia

fotó: Gordon Eszter

1. Mit jelent számodra az a szó, hogy ANYA?
A világmindenséget. Szeretetet, biztonságot, törődést, féltést, támogatást, terelgetést, energiát, erőt, büszkeséget, boldogságot. Egyszóval az életet. Oda-vissza. Nálunk manapság verseny van a „világ legjobb anyukája” helyért. Én meg vagyok győződve róla, hogy az enyém az, de be kell valljam, egyáltalán nem esik rosszul, hogy a kislányom meg a sajátjára esküszik.

2. Milyen az egészséges ember?
Aki egyszerre ápolja a testét, lelkét, szellemét.

3. Mi jut eszedbe a fehérről és a feketéről?
Sokak számára „vagy”, számomra „és” van köztük. Nem hiszek a végletekben, a leegyszerűsített dolgokban. Szeretem, hogy színes a világ. De ha a kérdés csak a feketére vonatkozott volna, akkor azonnal egy jó eszpresszó jutott volna eszembe. Mindjárt iszom is egyet.

4. Mi az a 3 dolog, ami nagyon fontos számodra?
Legfontosabb a család, aztán a barátaim és persze az egészség.

5. Mit gondolsz a nők mostani helyzetéről?
Nekem túl általános ez a kérdés. Minden nőnek más a helyzete, amelynek egy részét maga választja, és tesz érte, másik részére nincs befolyása, de abból is ki lehet hozni valamit. Én szeretek nőnek lenni, annak minden szépségével és nehézségével együtt.

6. Mitől igazi férfi a férfi?
Okos, humoros, kedves, határozott, figyelmes, érzelemgazdag. Tudja, hogy mit akar, és tesz is érte. A pingpongban néha pontot veszít, de a végén ő nyer.

7. Mit teszel az egészséged érdekében?
Rendszeresen sportolok, odafigyelek arra, hogy mit eszem, legfőképp sok gyümölcsöt, zöldséget, mit iszom, alkoholt alig, évente egyszer pedig elmegyek teljes körű szűrésre, hogy időben kiderüljön, ha van valami baj.

8. Mi a férfi feladata a családban?
Mi nem?! Na jó, ez csak vicc volt. Nem tudok általánosságban fogalmazni. Nálunk ő a hangulatfelelős. Humoros beszólásaival átsegít minket minden nehézségen. Közben családfenntartó, persze nem egy személyben, lelki társ, szerető és támogató férj és apa. Vagyis ő a hátország.

9. Mit tartasz egy nőben vonzónak/taszítónak?
Ápoltság, finomság vs. ápolatlanság, nyers modor. Nem szeretem, ha egy nő férfit játszik, és nem bírom a buta, felszínes nőket.

10. Fontosnak tartod a táplálékkiegészítést?
Nem.

11. Milyen egy jó nő-férfi kapcsolat?
Szellemileg, testileg, lelkileg kielégítő. Fontos a kölcsönös bizalom, tisztelet, szeretet, a sok nevetés, a hasonló érdeklődés, vagy értékrend, de legalább ennyire fontos szabadságot adni és kapni, és támogatni a másikat abban, hogy saját maga lehessen.

12. Mi jut eszedbe arról, hogy jó nő?
Jó alak, ízléses ruhába csomagolva, szép arc, diszkrét sminkkel, jó frizura, ápoltság és mindehhez jó kisugárzás.

13. Mit jelent számodra az, hogy rossz nő?
A fentiek szöges ellentéte.

14. Van kedvenc íród? Ki ő és miért szereted az írásait?
Szabó Magda. Hihetetlen olvasmányosan ír, jellemábrázolásai pedig pszichológiai tankönyvbe illenek.

15. Valóra vált álom?
Még álmodom… Mondjuk mindig olyan kislányról álmodtam, amilyen az enyém, Luca. És végül is a Krizshow is egy álom megvalósulása.

16. Mit jelent számodra a szerelem?
Bizsergő érzés mindenhol, de legfőképp a lelkemben.

17. Hiszel az újjászületésben?
Nem.

18. Szerinted ki vagy te?
Egy anyuka, akinek mindennél és mindenkinél fontosabb egyszem gyermeke, egy kislány, aki gyermeki szeretettel csüng az anyukáján, egy feleség, aki megpróbál mindenben társa lenni a férjének, egy dolgozó nő, aki értéket akar teremteni és közvetíteni, egy barát, aki mindig ott van a bajban.

19. Mit jelent számodra a minőség?
A lehető legtöbbet és legjobbat kihozni mindenből, legyen az munka, magánélet, életvitel. Számomra értelmezhetetlen az elég jó kifejezés.

20. Hogyan lehet feldolgozni a sikereket?
Nem kell hasra esni se tőlük, se magunktól.

21. Mi üzensz a rajongóknak?
Köszönöm szépen, hogy elolvastak.

Köszönjük szépen 🙂